logo

Beste leden,

Het ziet er naar uit dat ons ledental zich explosief gaat uitbreiden met leden van andere verenigingen uit onze directe omgeving, met name wedstrijdvissers.

De reden is dat er bij ons , door goed beleid , goed vis te vangen is. Wedstrijdvissers uit de omgeving zijn daar ook van op de hoogte en overwegen om lid te worden van HSV Venbergen.

Dat is natuurlijk geen probleem, iedereen mag lid worden van HSV Venbergen zolang er geen ledenstop is. Het kan wel consequenties hebben voor de wedstrijden die HSV organiseert.

Per wedstrijd hebben we te maken met een maximum aantal deelnemers, en we werken volgens het principe :  wie het eerst komt ….

Wij willen daarom alleen de leden van HSV Venbergen nu al de gelegenheid geven zich in te schrijven voor ALLE  wedstrijden van 2019. Het jaarprogramma is nog niet bekend , maar dat maakt niets uit omdat:

  • Je  niet aan alle wedstrijden hoeft mee te doen, je je wel afmeld voor de wedstrijd(en) die je niet mee gaat doen zodra het programma bekend is.
  • Je  niets  vooruit hoeft te betalen , je betaalt per wedstrijd binnen de termijn die daarvoor gesteld wordt.

Dit alles doen we om teleurstelling bij de “harde kern” van"onze" wedstrijdvissers te voorkomen, en je zoals je gewend bent aan de wedstrijden kunt deelnemen waar je voorheen ook aan deelnam. Als je inschrijft, vergeet dan niet je vispas nummer erbij te vermelden.

 

Inschrijven voor alle wedstrijden voor 2019 doe je naar : heymans2150@gmail.com  

 

Voor vragen kun je bellen naar : Gerrie Heymans 06-54395961.

 

 

HSV Venbergen.