logo

Hengelsportvereniging Venbergen te Valkenswaard steunt Scouting groep Dick van Toor.

 

Elk jaar wordt bij HSV Venbergen de “Open Valkenswaardse koppelwedstrijd” gevist, dit is een wedstrijd waar voor een goed doel gevist wordt.

Dit jaar had het bestuur van HSV Venbergen als goed doel vastgesteld, ‘aanschaf vis voor de eigen vereniging’.

Reden hiervoor is de hoge prijs van de vis en het feit dat we jaarlijks aardig wat vis verliezen aan aalscholver vraat, deze beschermde vogel eet aardig wat vis weg.

Gezien het feit dat we een visvereniging zijn en dat opa met zijn kleinzoon graag een visje wil vangen aan de waterkant moeten we hier als bestuur wel rekening mee houden.

Zo ook het bestuur van Dick van Toor dient rekening te houden met het tevreden stellen van de jeugd andere leden en het onderhouden van de locatie.

Zoals iedereen inmiddels weet zijn zij in ernstige problemen geraakt door frauduleus handelen van de ex-penningmeester. Het bestuur van HSV Venbergen, heeft in de laatste bestuursvergadering besloten om deze scouting groep te ondersteunen en de opbrengst van het ‘Open Valkenswaardse ” in het geheel beschikbaar te stellen aan Scouting groep Dick van Toor in plaats van de eigen vereniging. Sterker nog, we hopen door extra sponsoring dat we het bedrag kunnen opschroeven! Het bestuur van Dick van Toor is inmiddels hiervan op de hoogte gebracht.

HSV Venbergen heeft het verenigingsleven in Valkenswaard hoog in het vaandel staan en wil ook een maatschappelijk steentje bijdragen, ook als het wat minder goed gaat bij verenigingen. Wij, het bestuur van HSV Venbergen te Valkenswaard, hopen dan ook dat dit andere verenigingen aan het denken zet en dat ze ook een steentje willen bij gaan dragen aan deze trieste situatie bij Scouting groep Dick van Toor.

De extra vis voor HSV Venbergen zullen we uit onze spaarpot gaan financieren.

 

HSV Venbergen