logo

Nachtvispassen 2022

 

Voor het nachtvissen in 2022 dient eenieder die nu in het bezit is van een nachtvispas, en deze wenst te behouden, deze te verlengen. Gezien de huidige beperkingen in verband met de corona pandemie heeft het bestuur besloten om dit op een aantal vastgestelde momenten te doen. Om dit op een veilige manier te laten verlopen zal dit gebeuren door het raam onder de overkapping van ons clubhuis. Leden van het bestuur en/of karper commissie zullen vanuit het clubhuis de nachtvispas direct maken en uitgeven. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt er ter plekke een foto gemaakt voor op de pas, dit betekent dat iedereen die een nachtvispas wil, en hiervoor in aanmerking komt, fysiek naar het clubhuis moet komen.

 

Nachtvispassen kunnen op vertoon van een geldige vispas aangevraagd worden door mensen die in 2021 ook een nachtvispas hadden, en door leden die wonen in de gemeente Valkenswaard. Mensen die in 2021 geen nachtvispas hadden, en niet in de gemeente Valkenswaard wonen kunnen dus geen nachtvispas krijgen.

 

Aanstaande woensdagavond tussen 18.30 uur en 20.30 uur is er gelegenheid om je nachtvispas op te halen in het clubgebouw. Alleen voor leden die in 2020/2021 in bezit van een nachtvispas waren (oude pas meenemen) én alle leden uit Valkenswaard. Vispas van HSV Venbergen 2022 dien je ook te overleggen.

Gepast betalen is vereist € 10,-.

 

 

 

Aanvullende data zullen op korte termijn doorgegeven worden via onze website, facebook pagina & indien bekend bij ons via email.