logo

Veel hengelsportverenigingen hebben hun Algemene Leden Vergadering (ALV) uitgesteld vanwege het coronavirus. Nu het jaar ten einde loopt, willen (en moeten) verenigingen toch een ALV houden. Door de verscherpte maatregelen om het coronavirus te bestrijden, is het voor verenigingen bijna niet mogelijk om fysieke bijeenkomsten en vergaderingen te organiseren. Wat zijn de mogelijkheden?

Lees meer...

#
#

Uitzet forel Oostvoornse meer

Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar forel uitgezet in het Oostvoornse meer. Een uitzet eerder dit jaar kon helaas niet doorgaan vanwege de gesloten grenzen tijdens de start van de corona crisis. We zijn dan ook erg blij dat deze op dinsdag 13 oktober geplande uitzet (met inachtneming van de coronamaatregelen) wel kon plaatsvinden.

Lees meer...

Mooi initiatief

Vrijwilliger Teus van Dijk is een middag gaan vissen met een bewoner van een Syndion woonlocatie. Deze jonge bewoner is door een fysieke beperking gebonden aan een rolstoel. Teus nam hem mee naar een visplateau in Hardinxveld Giessendam, die door de opstaande randen veilig toegankelijk is voor mensen die vanuit een rolstoel vissen. 

Lees meer...

#
#

VISSTANDBEMONSTERING OOSTVOORNSE MEER

Deze week is waterschap Hollandse Delta in de nacht bezig geweest met een bemonstering in het Oostvoornse Meer. Dit onderzoek is één van de laatste van een groot veldonderzoek, waarbij in totaal 43 watergangen zijn bemonsterd. 

Lees meer...